Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Torsk- og hummerhale terrin oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Torsk- og hummerhale terrin



Torsk- og hummerhale terrin inneholder 138 Kalorier, 9 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Torsk- og hummerhale terrin har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Torsk- og hummerhale terrin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Saus:

3sspurre
0,5stksitron
1tscreme fraiche 38%

Terrin:

200grtorskefileter
50grhummerhaler
1dlkremfløte 38%
2ssfrisk dill
1sspersille
1dltørr hvitvin
1sshavsalt
1sspepper
2stkegg

Tilbehør:

100grfrisk spinat
1stkbaguette




Næringsdeklarasjon for Torsk- og hummerhale terrin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137.94316.08Kcal
Protein8.9520.51gram
Karbohydrat9.2621.22gram
Kostfiber1.012.31gram
Fett6.2014.21gram
Mettet fett3.267.47gram
Alkohol1.04 %
Salt1.974.52gram
Pris på oppskriftenKr 10.47Kr 23.99Kroner
Hele oppskriften veier917 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Terrin: Blend alle ingrediencene (dog ikke eggene) og halvdelen av hummerhalene.
Når du har en finhakket masse heller du massen i en skål og vender eggene og de resterende hummerhaler i.
Hell nå massen i en bakeform, som du plasserer i et fat med vann i (du kan også bruke små porsjonsfoliobakker). Pakk bakeformen og fatet inn i folie.
Sett nå fatet med bakeformen inn i en forvarmet ovn på 180°C i 20-30 min.

Saus:
Hakk purreløkene. Press sitronen og rør sitronsaft sammen med creme fraiche og de hakkede purre.

Servering:
Ta terrinen ut av bakeformen og skjær den i skiver. Legg litt av den rå spinat på en tallerken, hvor du plasserer én til to skiver av terrinen. Strø nå sausen over med en spiseskje. Serveres med flute eller baguette.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26388)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-10
Oppdatert dato:2009-09-10
Lesere: 1971 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.