Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tranebær og banan terte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tranebær og banan terte



Tranebær og banan terte inneholder 185 Kalorier, 30 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Tranebær og banan terte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tranebær og banan terte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunnen:

45grhvetemel
30grmel, sammalt
45grsmør
2sssukker
2ssvann, kaldt

Fyll:

3sshonning
2stkbananer, modne
1,5sskvark(kesam)
1stkegg

Pynt:

200grtranebær
3,5sshonning
1,5sssukker
1tsmaizena
2ssvann




Næringsdeklarasjon for Tranebær og banan terte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.011 625.20Kcal
Protein2.6623.37gram
Karbohydrat29.90262.65gram
Kostfiber2.1418.80gram
Fett5.6149.28gram
Mettet fett3.2628.64gram
Salt0.090.79gram
Pris på oppskriftenKr 7.71Kr 67.73Kroner
Hele oppskriften veier878 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til bunnene røres alle ingrediensene inn i melet. Og en smurt terteform dekkes med deigen som er kjevlet ut.
Prikk med gaffel og forbak i 10 min ved 200 grader

Til fyllet moses bananene og det andre røres i. Fordel dette over bunnen og bak ytterligere 30 minutter ved 180 grader.

Småkok tranebær i honning og sukker i ca 15 minutter. Rør ut maisenna i vann og ha det i bærene. Rør og kok opp. Smak til med mer honning.
Hell tranebærene over terten og sett kaldt.
Server med pisket krem og dryss med nøtter for eksempel.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3229)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-16
Oppdatert dato:2002-12-16
Lesere: 2944 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.