Dette er klassisk tilbehør til kalkun i USA Oppskriften inneholder
151 Kalorier,
36 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tranebærsaus/Tart cranberry sauce er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3366 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tranebærsaus/Tart cranberry sauce!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.21 | 157.69 | Kcal |
Protein | 0.41 | 0.43 | gram |
Karbohydrat | 35.76 | 37.29 | gram |
Kostfiber | 2.86 | 2.98 | gram |
Fett | 0.09 | 0.09 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.01 | gram |
Salt | 0.01 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.17 | Kr 14.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 417 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 94,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok tranebær og vann til skinnet sprekker på bærene (5-10 minutter).
Tilsett de andre ingrediensene og kok opp. Du kan gjerne bruke revet, frisk ingefær i stedet for malt, dersom du har det.
Server de smakfulle tranebærene enten varme eller avkjølt til kalkunmåltidet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24828)
Kategori:
Saus
Land:
Amerika
Innlagt dato:2008-04-19
Oppdatert dato:2008-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift