Tunfisk i grønn saus



Tunfisk i grønn saus inneholder 136 Kalorier, 3 g Karbo, 14 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Tunfisk i grønn saus har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfisk i grønn saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2247 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 625grtunfisk (makrellstørje)
1,25dlhvitvin
1dashsalt
1dashpepper
vann

saus:

1stkmidelstor potet
2stk filetansjosfileter
1stkløk
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashpepper
sylteagurk
3ssolje
1sshvitvin
sitronsaft
3sspersille, klippet

til servering:

8 halve stykker loff
50grsmør eller olje
syltede løk
persille




Næringsdeklarasjon for Tunfisk i grønn saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135.83396.28Kcal
Protein13.5239.44gram
Karbohydrat2.878.37gram
Kostfiber0.561.63gram
Fett6.8219.90gram
Mettet fett2.747.99gram
Alkohol1.11 %
Salt0.411.19gram
Pris på oppskriftenKr 22.67Kr 66.14Kroner
Hele oppskriften veier1 167 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8,45 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:



Skjær fisken i pene stykker. 1 stort eller 2 mindre pr. person.

Vask og tørk fisken godt. Legg den i kokekaret, hell vin over og la det stå ca. 15 min.

Hell på så mye vann at det såvidt dekker fisken. Kok fisken til den er mør, ca 15-20 min.

Kok poteten til sausen.

Ta fisken opp av kokelaken, la den renne av og dekk den så den ikke blir tørr.

Saus: Skjær poteten og ansjosfiletene i små terninger, hakk løken og knus hvitløk med salt. Bland alle ingrediensene til sausen. Smak den godt til.

Rist brødet i smøret. Anrett brødet på fat, legg fisken oppå, hell saus over og garner med løk og persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11867)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.