Tunfisk i grønn saus inneholder
136 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Tunfisk i grønn saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk i grønn saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2247 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk i grønn saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.83 | 396.28 | Kcal |
Protein | 13.52 | 39.44 | gram |
Karbohydrat | 2.87 | 8.37 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 1.63 | gram |
Fett | 6.82 | 19.90 | gram |
Mettet fett | 2.74 | 7.99 | gram |
Alkohol | 1.11 % | | | |
Salt | 0.41 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 22.67 | Kr 66.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 167 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i pene stykker. 1 stort eller 2 mindre pr. person.
Vask og tørk fisken godt. Legg den i kokekaret, hell vin over og la det stå ca. 15 min.
Hell på så mye vann at det såvidt dekker fisken. Kok fisken til den er mør, ca 15-20 min.
Kok poteten til sausen.
Ta fisken opp av kokelaken, la den renne av og dekk den så den ikke blir tørr.
Saus: Skjær poteten og ansjosfiletene i små terninger, hakk løken og knus hvitløk med salt. Bland alle ingrediensene til sausen. Smak den godt til.
Rist brødet i smøret. Anrett brødet på fat, legg fisken oppå, hell saus over og garner med løk og persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11867)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.