Tunfisk i tomatsaus inneholder
191 Kalorier,
20 g Karbo,
15 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Tunfisk i tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk i tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6067 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk i tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.40 | 433.47 | Kcal |
Protein | 14.80 | 33.52 | gram |
Karbohydrat | 20.41 | 46.22 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 3.03 | gram |
Fett | 5.32 | 12.05 | gram |
Mettet fett | 2.88 | 6.52 | gram |
Salt | 0.89 | 2.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.14 | Kr 9.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 906 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La tunfisk eller makrellstørsje renne godt av. Varm den forsiktig i smør sammen med knust hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Kok spaghettien så vidt mør i lettsaltet vann. Hell vannet av.
Saus: Kok tomatene ved svak varme til de er godt moset. Tilsett finhakkede ansjosfileter og reven ost. Smak til med basilikum, salt og pepper.
Anrett spaghettien på varmt fat. Hell tunfisk og saus over.
Serveres rykende varmt med en ekstra skål reven ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7650)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift