Tunfiskcarpaccio inneholder
275 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Tunfiskcarpaccio har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfiskcarpaccio er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfiskcarpaccio!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 274.71 | 322.92 | Kcal |
Protein | 16.84 | 19.80 | gram |
Karbohydrat | 0.54 | 0.63 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 0.58 | gram |
Fett | 22.69 | 26.67 | gram |
Mettet fett | 4.84 | 5.69 | gram |
Salt | 0.23 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.86 | Kr 28.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 470 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 0,78 % | | |
Fremgangsmåte:
Legg tunfisken i fryseren en times tid, del den først i to på langs om omkretsen er veldig stor.
Pensle fire store tallerkener med litt olivenolje. Bruk en tynn og svært skarp kniv til å skjære tunfisken i så tynne skiver som mulig. Legg dem direkte utover på tallerkenene.
Pensle overflaten med olje. Sprut på litt sitronsaft. Støt havsaltet i en morter og ha et fint dryss over, sammen med nykvernet pepper. Riv eller høvle parmesan og fordel det jevnt, sammen med basilikumbladene, over carpaccioen til slutt.
Server med nystekt hvitt brød, eller de typiske italienske brødstengene Grissini. Se egen oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11740)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere:
3562 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.