Tunfiskcarpaccio



Tunfiskcarpaccio inneholder 275 Kalorier, 1 g Karbo, 17 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Tunfiskcarpaccio har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfiskcarpaccio er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grtunfisk
1dlolivenolje
1stksitron
havsalt
1dashnykvernet svart pepper
50grparmesan
noen blader basilikum




Næringsdeklarasjon for Tunfiskcarpaccio!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier274.71322.92Kcal
Protein16.8419.80gram
Karbohydrat0.540.63gram
Kostfiber0.490.58gram
Fett22.6926.67gram
Mettet fett4.845.69gram
Salt0.230.27gram
Pris på oppskriftenKr 23.86Kr 28.05Kroner
Hele oppskriften veier470 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg tunfisken i fryseren en times tid, del den først i to på langs om omkretsen er veldig stor.

Pensle fire store tallerkener med litt olivenolje. Bruk en tynn og svært skarp kniv til å skjære tunfisken i så tynne skiver som mulig. Legg dem direkte utover på tallerkenene.

Pensle overflaten med olje. Sprut på litt sitronsaft. Støt havsaltet i en morter og ha et fint dryss over, sammen med nykvernet pepper. Riv eller høvle parmesan og fordel det jevnt, sammen med basilikumbladene, over carpaccioen til slutt.

Server med nystekt hvitt brød, eller de typiske italienske brødstengene Grissini. Se egen oppskrift.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11740)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 3479 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.