Tunfiskdipp 1





Tunfiskdipp 1 inneholder 240 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Tunfiskdipp 1 har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfiskdipp 1 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1boks(er)tunfisk i olje
2feddhvitløk
2sskapers
2sssitronsaft
0,5dltørr hvitvin
2ssolivenolje
2sscreme fraiche
2stang(stenger)persille
kjøkkensalt
0,25tspepper

Pynt

Persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfiskdipp 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier240.05415.08Kcal
Protein12.5521.70gram
Karbohydrat0.861.49gram
Kostfiber0.390.67gram
Fett19.5633.82gram
Mettet fett4.567.88gram
Alkohol1.37 %
Salt0.410.70gram
Pris på oppskriftenKr 8.97Kr 15.51Kroner
Hele oppskriften veier346 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La tunfisken dryppe av. Skrell hvitløken og halvér den. Purér fisk og hvitløk sammen med kapers, sitronsaft, vin og olje med stavblenderen.
Rør Creme fraiche i og smak til med salt og pepper.
Pyntes med finhakket eller hel persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27316)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-29
Oppdatert dato:2010-07-29
Lesere: 1401 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.