Tunfiskfilet tartar med ananas saus og sprø chilli





Tunfiskfilet tartar med ananas saus og sprø chilli inneholder 322 Kalorier, 3 g Karbo, 4 g Protein og 32 g Fett pr 100 gr
Tunfiskfilet tartar med ananas saus og sprø chilli har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tunfiskfilet tartar med ananas saus og sprø chilli er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grFersk tunfiskfilet, hakket opp
1stksitron, revet skall av
Sitron juice
5kvist(er)Kjørvel (hundekjeks)
2stk storChili, kasjmir rød
0,5literRapsolje
100grAnanas
2sssukker
1dlHvit vin
4dlVann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tunfiskfilet tartar med ananas saus og sprø chilli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier322.021 126.26Kcal
Protein3.8213.36gram
Karbohydrat3.2211.26gram
Kostfiber0.371.29gram
Fett32.04112.06gram
Mettet fett2.388.32gram
Alkohol0.68 %
Salt0.020.06gram
Pris på oppskriftenKr 9.60Kr 33.58Kroner
Hele oppskriften veier1 399 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland hakket tunfisk med skall og saft av sitronen, koriander løv og olje. Smak til med salt og pepper. Frityrstek chillien 1 minutt i rapsoljen ved 160oC.
Ta ut chillien og la den dryppe og tørke på papirhandkle. Varm opp ananasbiter og sukker i en kjele til sukkeret blir lys brunt. Tilsett eddik og kok det ned. Tilsett vin og vann og kok det hele til ananasbitene er blitt myk.
Rør til en glatt konsistens og avkjøl. Sausen kan oppbevares i kjøleskap en uke. Legg tunfisktartar i midten av serveringstallerken, f.ek. i en sirkel.
Pynt med litt av ananas sausen rundt tartaren. Legg chilien løst oppå og pynt med kjørvel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Diabetes info
(Intern: 1575)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-15
Oppdatert dato:2002-09-15
Lesere: 3661 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.