Fotograf:
Melk.no
Disse urtebrødene er ypperlige som tilbehør til for eksempel salat eller suppe Oppskriften inneholder
226 Kalorier,
35 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtebrød 5 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3032 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtebrød 5!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 226.18 | 706.44 | Kcal |
Protein | 9.71 | 30.33 | gram |
Karbohydrat | 35.13 | 109.72 | gram |
Kostfiber | 4.33 | 13.52 | gram |
Fett | 4.24 | 13.24 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 2.78 | gram |
Salt | 0.46 | 1.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.50 | Kr 7.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 874 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til 37 °C. Hell litt over gjæren og rør til den er oppløst.
Tilsett resten av melken, cottage cheese eller kesam, olje, salt, sammalt mel og det meste av hvetemelet. Arbeid deigen smidig med maskin eller for hånd til deigen slipper bakebollen og er smidig.
Dryss litt mel over, dekk med plast og hev ca 1 time.
Ta deigen opp på melet bakebord. Elt deigen lett, tilsett finhakket krydder og trill ut og form til 2 - 3 brød. Etterhev ca 30 minutter.
Pensle med egg og skjær et snitt på skrå med en skarp kniv. Stek brødene i stekeovnen ved 200 °C i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30482)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-30
Oppdatert dato:2013-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift