Vaktelrulader inneholder
289 Kalorier,
0 g Karbo,
16 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Vaktelrulader har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaktelrulader er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3235 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vaktelrulader!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 288.88 | 402.41 | Kcal |
Protein | 15.75 | 21.94 | gram |
Karbohydrat | 0.21 | 0.29 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.15 | gram |
Fett | 24.98 | 34.80 | gram |
Mettet fett | 12.47 | 17.37 | gram |
Salt | 0.93 | 1.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.10 | Kr 21.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 557 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,29 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ut innmaten av fuglene. Skyll og tørk dem. Skjær løs benene så fuglene blir helt benfrie. Salt og pepre kjøttsiden.
Rør sammen matfettet med det kryddergrønne. Fordel blandingen på vaktelkjøttet.
Rull sammen vaktlene med skinnsiden ut. Fest eventuelt rullene med tannstikkere. Brun rullene i brunet matfett i en stekepanne. Etterstek ca 15 minutter under lokk.
Kok ut pannen med litt buljong eller vann. Server rullene med sjampinjongsaus, kokte pressede poteter, bønner og en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8100)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift