Fotograf:
gourmeten.no
Vaniljeis med salt karamell inneholder
262 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Vaniljeis med salt karamell har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaniljeis med salt karamell er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3955 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vaniljeis med salt karamell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 261.84 | 496.78 | Kcal |
Protein | 4.06 | 7.70 | gram |
Karbohydrat | 22.25 | 42.21 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 17.40 | 33.01 | gram |
Mettet fett | 9.60 | 18.21 | gram |
Salt | 0.21 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.31 | Kr 8.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 759 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melken og har i vaniljefrøene som du har skrapt ut av vaniljestrangen.
Pisk opp eggeplommene og sukker, til det blir hvitt.
Hell den varme melken veldig forsiktig over eggeplommene, mens du pisker.
Ha blandingen over i en kjele og varm forskitig opp til blandingen tykner.
Den må ikke koke !!
Avkjøl blandingen.
Hell issmeten i ismaskinen, vent til isen nesten er ferdig og
ha i salt karamelkrem.
Bruk en skje og ha i litt og litt, så får du fine " tråder " i isen.
Spis gjerne isen med mandelkake eller pannekaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gourmeten.no
(Intern: 29859)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-31
Oppdatert dato:2012-10-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift