Fotograf:Alexander Benjaminsen Kombinasjonen kokos og pasjonsfrukt gir de fleste sterke assosiasjoner til langt sørligere breddegrader enn våre. Men når sommervarmen slår til for fullt her hos oss, finnes det knapt noen bedre måte å kjøle seg ned på enn med denne hjemmelagede isen.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
Stivpisk kremfløte. Bland pasjonsfrukt og kokoskrem inn i eggedosisen, og vend deretter blandingen inn i kremen.
Hell i små porsjonsformer eller i en stor form (gjerne brødform) med bakepapir, og frys til isen er stiv, 4-6 timer.
Lag gjerne kuler av isen og server den i iskjeks. Pynt med revet kokos eller biter av fersk eller tørket kokos. Spiselige blomster gjør seg også godt som pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32380)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2016-05-22
Oppdatert dato:2016-05-22