Fotograf:Dansukker
Basisoppskrift på is inneholder 251 Kalorier, 32 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Basisoppskrift på is har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Visp sammen eggeplommer og sukker. Kok opp melk, kremfløte og glykosesirup. Visp eggeblandingen ned i den varme melkeblandingen. Sil gjennom en finmasket sil. Tilsett ønsket smakstilsetning. Kjør blandingen i en ismaskin, eller sett den i fryseren i minst 5 timer. Rør av og til.4
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34985)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12