Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Basisoppskrift på is oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Basisoppskrift på is



Basisoppskrift på is oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Basisoppskrift på is inneholder 251 Kalorier, 32 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Basisoppskrift på is har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Basisoppskrift på is er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkeggeplommer
Ca 1dlDansukker Sukker
2dlmelk
1,5dlkremfløte
1dlDansukker Glykosesirup

Smakstilsetning

1tsvaniljesukker ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,5tsmalt kanel ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sskakao eller finhakkede mandler/nøtter og små marshmallows ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3dlmosede bær eller syltetøy ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2dlfinhakket sjokolade ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2,2sslikør ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sspunsj +Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5dlhakkede mandler eller nøtter +Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5dlhakket sjokolade ellerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sspulverkaffe ogIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,5ssrom eller konjakkIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Kalorier og næringsinnhold i Basisoppskrift på is med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier250.77683.32Kcal
Protein3.329.05gram
Karbohydrat32.4488.39gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett11.9732.62gram
Mettet fett6.6118.01gram
Salt0.070.19gram
Pris på oppskriftenKr 4.59Kr 12.51Kr .-
Hele oppskriften veier1 090 totalt272 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Visp sammen eggeplommer og sukker. Kok opp melk, kremfløte og glykosesirup. Visp eggeblandingen ned i den varme melkeblandingen. Sil gjennom en finmasket sil. Tilsett ønsket smakstilsetning. Kjør blandingen i en ismaskin, eller sett den i fryseren i minst 5 timer. Rør av og til.4

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 34985)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12
Lesere: 80 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Basisoppskrift på is.Basisoppskrift på is.
Denne retten har 250,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cookiesandwich.Cookiesandwich.
Denne retten har 352,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kesamis.Kesamis.
Denne retten har 152,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Avokadois med jordbær.Avokadois med jordbær.
Denne retten har 215,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljeis fra dansukker.Vaniljeis fra dansukker.
Denne retten har 251,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.
Denne retten har 358,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljeis med salt karamell.Vaniljeis med salt karamell.
Denne retten har 261,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kardemommeis.Kardemommeis.
Denne retten har 249,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget vaniljeis.Hjemmelaget vaniljeis.
Denne retten har 205,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ingefærparfait med krokanstrøssel.Ingefærparfait med krokanstrøssel.
Denne retten har 378,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Romis.Romis.
Denne retten har 276,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.