Fotograf:Dansukker Hjemmelaget vaniljeis høres kanskje ikke så spennende ut, men du verden så godt det smaker! I tillegg passer det til de fleste tilbehør. Server vaniljeisen med friske bær, fersk frukt og sjokoladesaus.
Visp sammen eggeplommer, sukker og vaniljesukker i en bolle.
Kok opp melk, fløte og glykosesirup i en kasserolle. Visp eggeblandingen ned i den varme melkeblandingen.
Sil gjennom en finmasket sil. La blandingen avkjøle seg. Kjør blandingen i en ismaskin, eller hell den i en avlang form (ca. 18 x 25 cm) som du lar stå i fryseren i minst 5 timer
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34991)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12