Villsvingryte inneholder
107 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Villsvingryte har ingen allergener
Villsvingryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Villsvingryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.17 | 463.42 | Kcal |
Protein | 11.08 | 47.91 | gram |
Karbohydrat | 1.57 | 6.79 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 2.42 | gram |
Fett | 4.45 | 19.24 | gram |
Mettet fett | 1.36 | 5.88 | gram |
Alkohol | 2.20 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.81 | Kr 89.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 595 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland kjøtt, røkt flesk, løk og hvitløk med vinen og la det trekke i minst 3-4 timer i en skål.
Hell av marinaden og ta vare på den. Varm oljen i en tykkbunnet kjele og brun kjøttet. Tilsett timian, kryddernellik, laurbærblad og appelsinskall. Bland alt godt og brun det et par minutter. Ha i marinaden og strø på salt og pepper. Rør godt. Skru ned varmen og la kjøttet småkoke ved svak varme i 3-4 timer. Ha i litt vann hvis sausen blir for tykk.
Server med ris eller pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 12 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8345)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere:
24179 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.