Viltkraft. mørk



Viltkraft, mørk inneholder 32 Kalorier, 1 g Karbo, 0 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Viltkraft, mørk har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Viltkraft, mørk er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgsmå, oppdelte viltbenIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
500grsener, avskjær eller lignendeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 5,5ssolje
500grgul løk
200grgulrot
100grsellerirot
1feddhvitløk
1sstomatpuré
75clrødvin
10stkhvite pepperkorn
8stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stknellik
1stklaurbærblad
1kvist(er)timian
1stkstjerneanis
2,5litervann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Viltkraft. mørk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32.431 504.36Kcal
Protein0.2712.52gram
Karbohydrat1.3361.70gram
Kostfiber0.5123.66gram
Fett1.3462.16gram
Mettet fett0.146.49gram
Alkohol1.85 %
Salt0.010.65gram
Pris på oppskriftenKr 3.19Kr 147.98Kroner
Hele oppskriften veier4 639 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 1 liter ferdig kraft)

Brun viltbena i oljen i en oppvarmet langpanne i ovnen ved 175 C. Rør rundt av og til. Tilsett sener og avskjær etter 10-15 minutter. Snu bena en gang i blant.

Skjær løk, gulrot og selleri i småbiter. Legg grønnsakbitene i langpannen og la dem brunes uten å brenne fast.

Ta ut pannen og hell av eventuelt fett. Legg deretter ben og grønnsaker i en stor kjele.

Legg i hvitløken og rør inn tomatpuréen. Hell på vinen og tilsett krydderne. Kok til vinen er nesten kokt inn. Tilsett vannet og la det koke i 1-2 timer til bare halvparten av vannet er igjen. Sil kraften.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7421)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 4044 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.