Wok med økologisk kjekjøtt





Wok med økologisk kjekjøtt inneholder 128 Kalorier, 14 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Wok med økologisk kjekjøtt har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Wok med økologisk kjekjøtt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grkjekjøtt, økologisk
50grrød paprika, økologisk
100grbrokkoli, økologisk
100grgulrøtter, økologisk
100grpurre eventuelt 4 vårløker, økologisk
1stkrødløk, økologisk
3ssrapsolje
3sssoyasaus
Ca 2,5blad(er)limeblader
1stklime
1dashpepper
1tsingefær
sesamolje
4porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Wok med økologisk kjekjøtt!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127.83470.64Kcal
Protein10.4638.51gram
Karbohydrat13.7850.73gram
Kostfiber1.083.98gram
Fett3.1911.74gram
Mettet fett0.481.77gram
Salt0.552.03gram
Pris på oppskriftenKr 8.22Kr 30.26Kroner
Hele oppskriften veier1 473 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt alle grønnsaker i tynne strimler, brokkolien i små buketter.
Skjær kjøttet i tynne skiver.
Varm woken, eller stekepanna godt, ha i oljen og stek kjøttet raskt.
Når kjøttet er ferdig tas det opp av woken.
Sjekk at woken er varm nok og ha i grønnsakene og limebladene, gulrøttene først,
deretter de andre. Ha over soyasaus, pepper og ingefær. Press saften av limen over grønnsakene. Tilsett så kjøttet og la det bli helt varmt sammen med grønnsakene.
Anrett på tallerken, drypp sesamolje over tilslutt.
Serveres med kokt ris til.

Oppskriften er utarbeidet av Siv Hilde Lillehaug, som del av det nasjonale pilotprosjeket ”Utvikling av økologisk geitehold”.
Prosjekteier er Fylkesmannen i Nordland og Økoringen Nordre Nordland har prosjektledelsen.
Les mer om prosjektet på http://www.fylkesmannen.no/okogeit

Mer info

Forfatter:
Kilde: Siv Hilde Lillehaug
(Intern: 22771)
Kategori: Wok
Land: Norge
Innlagt dato:2006-09-05
Oppdatert dato:2006-09-05
Lesere: 3724 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.