Fotograf:
Knut Pettersen
Vi steker litt ekstra hvitløk som pynt på toppen. Asparges skal bare stekes veldig fort Oppskriften inneholder
150 Kalorier,
18 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor Mai Farang) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5098 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor Mai Farang)!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 150.24 | 423.21 | Kcal |
| Protein | 7.16 | 20.17 | gram |
| Karbohydrat | 17.54 | 49.41 | gram |
| Kostfiber | 0.88 | 2.48 | gram |
| Fett | 5.52 | 15.55 | gram |
| Mettet fett | 0.41 | 1.15 | gram |
| Salt | 0.66 | 1.86 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 10.25 | Kr 28.87 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 127 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 46,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm wok til middels varme og tilsett oljen. Når den er varm, tilsett hvitløk og stek raskt i ca 30 sekunder. Når det har begynt å gulne, tilsett reker og asparges, øk varmen og wok over høy varme. Når reker er nesten kokt igjennom, skru ned varmen.
Legg i buljong, østerssaus, pepper og soyasaus. Skru opp varmen igjen, og når væsken begynner å koke, hell i tapioca blandingen for å tykne sausen, og tilpass etter behov. Serveres umiddelbart med dampet jasmin ris.
PS: Asparges skal wokkes raskt slik at de fortsatt er sprø.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 30584)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Innlagt dato:2013-11-03
Oppdatert dato:2013-11-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift