Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Fylte duer | 5.2 | 135.4 | 3.6 | 11 | 8.5 | |
Stekt due | 4.8 | 143.7 | 1.4 | 8 | 11.8 | |
Duebryst med skogsopp | 4.7 | 137.9 | 7.4 | 9.4 | 7.4 | |
Skogdue i kantarell frikassé | 4.5 | 101.7 | 4.8 | 7.4 | 5.3 | |
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan | 4.3 | 125.4 | 3.7 | 8.8 | 7.6 | |
Duebryst med kummin | 4 | 176.9 | 4.3 | 18.6 | 9.4 | |
Duebryst i fløte og rødvin | 4 | 133.8 | 2 | 10.9 | 8.6 | |
Due i soppsaus | 2.3 | 168 | 2.7 | 11.9 | 11.9 | |
Kokte duer med spinat | 2 | 82.1 | 1.8 | 7.7 | 4.6 | |
Duer med oliven (Pichones con aceitunas) | 2 | 164.7 | 0.9 | 12.6 | 11.9 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.