Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Rått multesyltetøy | 5 | 116.2 | 23.4 | 1.3 | 0.9 | |
Varme multer med whisky og is | 4.6 | 0 | ||||
Multeterte med kaffeiskrem | 4.5 | ![]() | 276.9 | 25.2 | 3.4 | 17.6 |
Multer med fløte | 4.5 | 216.3 | 3.6 | 1.8 | 21 | |
Multe ´trifle´ | 4.5 | ![]() | 291.6 | 25 | 2.6 | 19.6 |
Multesaus til is | 4.5 | 144.9 | 25.6 | 1 | 0.7 | |
Multekrem spesial | 4.5 | ![]() | 261.4 | 6.5 | 1.4 | 25.6 |
Multefromasj | 4.5 | ![]() | 290.5 | 27.1 | 3.9 | 18.3 |
Multesyltetøy | 4.2 | ![]() | 111 | 22 | 1.3 | 0.9 |
Multesorbet | 4 | 104.4 | 23.1 | 0.7 | 0.5 | |
Gratinerte multer | 4 | 53.2 | 5.2 | 1.5 | 1 | |
Akevittmarinerte multer med råkrem | 3.9 | ![]() | 185.2 | 7.5 | 2.7 | 14.7 |
Moltelikør | 3.8 | 234.4 | 27.5 | 0.4 | 0.3 | |
Multer i himmelseng | 3.8 | ![]() | 256.2 | 31 | 5.4 | 12 |
Multekrem 2 | 3.7 | ![]() | 241.5 | 14.3 | 1.6 | 19.3 |
Sabayonne-multekrem | 3.5 | 222.8 | 11.2 | 2.9 | 16.1 | |
Multesyltetøy 3 | 3.3 | 147.1 | 31.7 | 1.1 | 0.8 | |
Multeparfait med nøttekrokan | 3 | ![]() | 342.6 | 23.3 | 3.9 | 25.4 |
Multedessert | 3 | 321.3 | 12.4 | 3.1 | 27.8 | |
Multesuppe fra Finnmark | 3 | ![]() | 64.1 | 7.5 | 0.4 | 3.4 |
Multekake | 3 | 232.9 | 24.9 | 3.6 | 12.7 | |
Multekrem | 1.7 | ![]() | 283.2 | 30.6 | 1.2 | 17 |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Hva gjør man nå barna kommer hjem med bøtter og spann med blåbær, eller husbonden kommer med masse molter og en hverken kan eller gidder å sylte?
Det som fort skjer er at alt fryses ned og så glemmer man det... og etter 3 år i frysen blir alt kastet.....
Multer er noe vi ikke plukker lenger, etter at vi solgte hytta på fjellet. Men smaken av modne multer er noe av det beste jeg vet, selv om ikke alle liker dem. Sesongen for multer er fra juli til september, og når dette blir publisert er vi vel midt oppi den. Multer kan brukes til vanlige ting som s....
Nå er vi igang med multesesongen for året 2018 som var veldig tidlig pg varmen, og dermed ett av sensommerens/høstens gyldne øyeblikk som gir oss en av de delikatessene som fins i norsk natur. Jeg plukker ikke så mye multer lenger som jeg gjorde før, men rett rundt hytta finnes det allerede godt mod....
Multesesongen er igang og det er tid for å fylle fryseren med denne gule delikatessen. Multer finnes i høyereliggende strøk over hele Norge og i nord er de også i lavere strøk. Store gule moltemyrer er ett vakkert syn for mange....
De lave temperaturene i Norge legger forholdene til rette for å få fram bær som er proppfulle av sunne stoffer. Det er også stort potensiale for å lage nye produkter av ville bær som molter.
Mens bringebær dyrkes kommersielt og er økonomisk viktig i flere land, er det lite næringsaktivitet rundt mo....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.