Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1609 | kilojoule |
Kcal | 384.6 | kalorier |
Protein | 21.4 | gram |
Karbo | 0.9 | gram |
Sukker | 0.8 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 32.9 | gram |
Mettet fett | 23.7 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Meksikansk salat i taco med salsa | 4.5 | 117,97 | 7,37 | 3,63 | 8,29 | 7,19 |
Salat med fenalår og jordbær | 3 | 107,02 | 7,36 | 5,77 | 3,7 | 12,47 |
Gylne laksepakker | 3 | 206,07 | 15,19 | 15,22 | 1,76 | 16,06 |
Paprika med pastafyll | 3 | 88,07 | 3,37 | 3,73 | 9,69 | 5,2 |
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa | 3 | 226,92 | 10,66 | 9,92 | 21,85 | 7,78 |
Tapas av mandler, oliven og ost | 3 | 465,61 | 44,53 | 11,78 | 2,42 | 9,12 |
Baronens salat | 3 | 365,06 | 34,22 | 12,4 | 1,24 | 13,34 |
Hvit geitostdipp med pesto | 3 | 351,03 | 31,77 | 14,8 | 1,38 | 13,55 |
Suppe med hvit asparges | 3 | 284,26 | 28,48 | 4,25 | 2,44 | 6,55 |
Gratinert krabbe 3 | 3 | 110,94 | 3,92 | 17,52 | 0,95 | 14,8 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Herregårsdsost vellagret | 1500 | 358,5 | 28 | 27 | 0 |
Den blinde Ku, marrakesh | 1739 | 415,62 | 36 | 25 | 0 |
Synnøve Ekte Gouda | 1515 | 362,08 | 29 | 26 | 0,1 |
Grana Padano DOP 20 mnd | 1612 | 385,26 | 28,4 | 33 | 0 |
TINE Edamer | 1475 | 355 | 27 | 28 | 0 |
Synnøve Skrella Mozzarella Ostestrenger | 1258 | 300,66 | 21 | 27 | 1,6 |
Pilgrims Choice Cheddar with Isle of Arran Whiskey | 1700 | 406,3 | 34,4 | 25 | 0,1 |
Tine Jarlsberg hotellbrett 600 gr | 1458 | 351 | 27 | 27 | 0 |
Norvegia, gulost, fyldig | 1535 | 370 | 30 | 25 | 0 |
Emmentaler hel Sveits | 1660 | 396,74 | 31 | 29 | 1 |
Røkt Jarlsberg | 1458 | 348,46 | 27 | 27 | 0 |
Gruyere grottelagret | 1660 | 396,74 | 32 | 27 | 1 |
Cheddar engelsk ØKO | 1700 | 406,3 | 34,4 | 25 | 0,1 |
Tine Jarlsberg fra ostehjul | 1512 | 364 | 28 | 28 | 0 |
Pecorino | 1661,08 | 397 | 33 | 22 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.