Paprika med pastafyll inneholder
88 Kalorier,
10 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Paprika med pastafyll har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Paprika med pastafyll er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4127 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Paprika med pastafyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.23 | 283.06 | Kcal |
Protein | 3.73 | 11.97 | gram |
Karbohydrat | 9.69 | 31.09 | gram |
Kostfiber | 2.11 | 6.77 | gram |
Fett | 3.37 | 10.81 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 5.33 | gram |
Salt | 0.20 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.20 | Kr 16.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 283 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 200 C. Legg paprikaene, med snittsiden opp, på en bakeplate. La dem steke i 15 minutter.
Bland sammen pasta, tomater, hvit geitost, vårløk og persille. Smak til med salt og pepper og fordel fyllet på de halve paprikaene.
Drypp litt olje på hver av paprikaene, sett dem inn i stekeovnen igjen og la dem steke i 15-20 minutter, til de er møre.
1 porsjon inneholder:
Energi 248 kcal
Proteiner 9 g
Karbohydrater 36 g
Fiber 4 g
Total fettmengde 8 g
Metter fett 3 g
Natrium 134 mg
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5823)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift