Kylling



Bilde av Kylling.

Næringsinnhold ikke registrert

Fakta om Kylling.

Ett av de mest brukte kjøttslag i verden. Er hvitt kjøtt. Er magert og sunt. Er og tillatt i alle religioner. Finns i flere størrelser, men rundt en kilo er vanlig. Selges fersk, frosset og ofte varm, grillet. Kyllinglever regnes og som en delikatesse. Det fins og broiler som er slaktekylling, kapun som er kastrerte unge haner, pulard som er kastrert høne som brukes i utlandet

Bruksområde for Kylling.

Gryteretter, stekt, salater, grillet, pate og postei.
Innlagt dato
Oppdatert dato
11.08.2006
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Karakter (Snitt)
5,22 poeng satt av 9 brukere.
Besøk
6689
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6











Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kylling som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Fylt kamel5.315,430,791,770,221,08
Chicken Curry4.7104,034,0114,072,115,79
Flying Jacob (flyvende jakob)5233,1317,4314,264,634,81
Amerikansk kyllinggryte5.3148,427,468,8911,13,44
Jødisk kyllingsuppe3.436,710,674,392,72,7
Spansk Paella4.6114,353,747,9110,955,52
Grillet kylling med eksotiske poteter5.6173,1610,5211,567,624
Kyllingsalat 44.3126,216,979,825,594,27
Injera, Doro wat og Beg tebs4.8201,112,659,3733,293,13
Sanuunad Digaag (Afrikansk kyllinggryte)4.996,31,48,7111,315,29
Kyllingpai4.4212,1814,511,098,954,54
Tahchin4.5222,2313,5111,413,675,08
Spanske kjøttboller (Albóndigas)4.5158,184,799,4817,326,84
Stekt egyptisk kylling4.4103,842,7813,185,614,32
Tandoori Chicken494,312,6913,643,794,53







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.