Lam, fårikålkjøtt, rå



Bilde av Lam, fårikålkjøtt, rå.

Kalorier og Næringsinnhold i Lam, fårikålkjøtt, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 954 kilojoule
Kcal 230 kalorier
Protein 17.6 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 17.7 gram
Mettet fett 7.6 gram


Fakta om Lam, fårikålkjøtt, rå.

Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er kjøtt som passer ypperlig til fårikål. Dette kjøttet inneholder ben og litt mer fett, noe som gjør kjøttet saftig og smakfullt.

Innlagt dato
Oppdatert dato
21.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Lam og sau
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
24402
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker fårikålkjøtt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Fårikål4.192,315,055,855,242,39
Fårikålfest5.398,296,256,922,862,78
God gammeldags norsk fårikål4.6100,045,466,345,642,69
Afgansk lam med spinat5118,039,056,22,444,79
Fårikål med lammekjøtt4.7783,84,675,611,97
Fårikål ala etegilde4.794,775,836,593,182,69
Fårikål nr 13.3100,056,437,062,772,92
Vinterfårikål4.591,25,945,692,972,4
Rotstappe fra Sunndal3.5118,628,024,46,332,64
Lam med fennikel382,735,774,222,44,48
Lam i karri Sterk3141,855,716,6315,373,22
Rød lammegryte396,754,896,186,123,34
Jegerkål - Fårikål med viltpreg388,665,645,712,992,39
Souvlaki 23139,526,928,4810,116,44
Høstens lammegryte3135,3510,298,481,794,5







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lam, fårikålkjøtt, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.