Jegerkål - Fårikål med viltpreg



Jegerkål - Fårikål med viltpreg oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Er du klar for en fårikål med smak av villmark? Einebær passer utmerket sammen med lam og gir denne fårikålen et annet preg enn den tradisjonelle utgaven.

Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Jegerkål - Fårikål med viltpreg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kggrytekjøtt med bein
1,5kghodekål
2sssmør/olje
2tssalt
2tshel pepper
1tskarve
1tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4dlvann




Næringsdeklarasjon for Jegerkål - Fårikål med viltpreg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.66561.11Kcal
Protein5.7136.14gram
Karbohydrat2.9918.92gram
Kostfiber1.559.81gram
Fett5.6435.69gram
Mettet fett2.5316.01gram
Salt0.623.90gram
Pris på oppskriftenKr 2.39Kr 15.13Kroner
Hele oppskriften veier2 532 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Del kålen i store terninger. Brun kjøtt og kål i panne, litt om gangen.

2. Legg kjøtt og kål lagvis i en leirgryte eller ildfast form med lokk. Dryss krydderet mellom lagene. Hell over vann.

3. Sett gryta i ovn på 200°C i 2 - 3 timer til kjøttet er mørt og slipper beina.

Servér med kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20710)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-09-16
Oppdatert dato:2012-09-16
Lesere: 3476 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Jegerkål - Fårikål med viltpreg.Jegerkål - Fårikål med viltpreg.
Denne retten har 88,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.
Denne retten har 121,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vinterfårikål.Vinterfårikål.
Denne retten har 91,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kje kleftiko.Kje kleftiko.
Denne retten har 87,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyrkisk Güvec.Tyrkisk Güvec.
Denne retten har 76,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.