Lofoten 86 prosent Lofotburger med sjalottløk, urter og fløte

Bilde av Lofoten 86 prosent Lofotburger med sjalottløk, urter og fløte.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lofoten 86 prosent Lofotburger med sjalottløk, urter og fløte

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 523 kilojoule
Kcal 125 kalorier
Protein 15.5 gram
Karbo 4.7 gram
Sukker 1.8 gram
Kostfiber 0.1 gram
Fett 7.6 gram
Mettet fett 3 gram



Annonse




Fakta om Lofoten 86 prosent Lofotburger med sjalottløk, urter og fløte.

Lofotburger med sjalottløk, urter og fløte inneholder 86 % fisk. Fiskeburgeren har en oval form og en enhetsvekt på ca. 125 g. Konsistensen på burgeren er grov med tydelige biter av torsk- og hysefilet som gir god tyggemotstand. Fiskeburgeren fremstår som smaksrik med tydelig innslag av sjalottløk, urter og fløte. Produktet er stekt i rapsolje, hurtig avkjølt og pakket i beskyttende atmosfære. Produktet er produsert ved vår fabrikk i Lofoten og er framstilt av fisk fra det Nordøstlige Atlanterhavet. Det kan forekomme bein selv om vi bruker beinfri fiskefilet.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
03.05.2019
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskeburgere kaker ferdige
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lofotprodukt A/SLofotprodukt
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2017





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Fiskeburger som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Fiskeburger med cheddar og bacon3236,4813,38,8919,4113,41
Steike fin fiskeburger3159,036,2711,513,3414,15


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lofoten 86 prosent Lofotburger med sjalottløk, urter og fløte med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.