Lofoten krabbeklør fra Hitra

Bilde av Lofoten krabbeklør fra Hitra.



Annonse






Kalorier og Næringsinnhold i Lofoten krabbeklør fra Hitra

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 390 kilojoule
Kcal 93.2 kalorier
Protein 19.5 gram
Karbo 1 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.7 gram
Mettet fett 0.1 gram

Annonse


Fakta om Lofoten krabbeklør fra Hitra.

Kjøttet i klørne er lyst, saftig, delikat og magert, med en fettprosent på 0,7 %. Før konsumering knuses skallet med en plasthammer, treklubbe eller nøtteknekker. Klørne kan f.eks. serveres med loff, majones og sitron. Klørne smaker også godt sammen med en søt chilisaus, og passer utmerket på en tapasbuffet.
Lofoten Krabbeklør er klør fra taskekrabbe fanget utenfor øya Hitra i Trøndelag. Klørne blir kokt og pakket i beskyttende atmosfære. Produktet blir videreforedlet og pakket ved Hitramat AS for Lofotprodukt. Produktet er opptint.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Innlagt dato
Oppdatert dato
03.05.2019
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Skalldyr
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lofotprodukt A/SLofotprodukt
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
784





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Krabbeklør som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Krabbeklør med hvitløk og lime387,332,5515,750,2325,4
Krabbeklør med spaghetti3107,21,429,111,9613,31
Basilikumpasta med krabbeklør3173,687,4412,9913,1419,16
Krabbeklør med chili374,080,7816,490,226,22
Suppe med krabbe3131,0911,693,031,486,26





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lofoten krabbeklør fra Hitra med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.