Fotograf:
Synøve Dreyer
Imponer med denne spesielle oppskriften neste gang du skal ha pasta. Krabbeklør og gode smaker er perfekt til spaghetti. Oppskriften inneholder
107 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krabbeklør med spaghetti er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3232 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krabbeklør med spaghetti!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 107.16 | 425.45 | Kcal |
| Protein | 9.11 | 36.17 | gram |
| Karbohydrat | 11.96 | 47.48 | gram |
| Kostfiber | 0.85 | 3.37 | gram |
| Fett | 1.42 | 5.64 | gram |
| Mettet fett | 0.56 | 2.22 | gram |
| Alkohol | 1.20 % | | | |
| Salt | 0.49 | 1.94 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 13.31 | Kr 52.84 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 588 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 44,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bank krabbeklørne lett.
Kok spaghetti etter anvisning på pakken, men kort ned koketiden med et par minutter.
Finhakk hvitløk og sjalottløk, og stek i en stekepanne med smør.
Tilsett fiskebuljong og hvitvin, og la det koke inn til det halve.
Smak til sausen med saften av lime og litt pepper.
Hell kokevannet av spaghettien, ha i sausen og la småkoke i 2-3 minutter.
Vend krabbeklørne inn i spaghettien og varm forsiktig.
Server spaghettien med persille drysset over.
Tips: Det kan være lurt å ha skalldyrsbestikk tilgjengelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31544)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Innlagt dato:2014-06-27
Oppdatert dato:2014-06-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift