Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 398 | kilojoule |
Kcal | 95.1 | kalorier |
Protein | 3.2 | gram |
Karbo | 6.2 | gram |
Sukker | 4.2 | gram |
Kostfiber | gram | |
Fett | 5.2 | gram |
Mettet fett | 3.4 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Skoleboller | 4.8 | 253,47 | 6,39 | 6,55 | 41,37 | 2,17 |
Kvæfjordkake | 4.8 | 269,06 | 13,3 | 5,48 | 31,37 | 3,69 |
Vaniljekake 1 | 5.3 | 270,39 | 7,55 | 5,1 | 44,74 | 1,91 |
Vaniljekake | 5.2 | 303,29 | 10,77 | 4,96 | 45,51 | 2,99 |
Vaniljekake 2 | 5.2 | 291,91 | 8,45 | 5,07 | 48,14 | 2,05 |
Pinnsvinkake 5 | 5.2 | 333,28 | 4,94 | 10,04 | 60,17 | 1,59 |
Glutenfrie Skoleboller | 4 | 184,69 | 6,23 | 2,68 | 29,15 | 2,85 |
Gjærkringle fra Bjørkedalen | 3.8 | 183,87 | 6,29 | 5,73 | 25,37 | 1,97 |
Budapestkaken | 4.2 | 357,21 | 23,99 | 7,22 | 26,92 | 5,79 |
Budapestkaken | 4.2 | 357,21 | 23,99 | 7,22 | 26,92 | 5,79 |
Rispudding med vanilje | 5 | 180,98 | 9,12 | 4,52 | 19,94 | 3,57 |
Svele med pudding | 4 | 98,07 | 1,63 | 4,85 | 15,76 | 1,68 |
Verdens beste rullekake | 3.7 | 191,47 | 1,23 | 4,08 | 41,02 | 3,59 |
Grove skoleboller | 3.7 | 205,74 | 6,12 | 6,22 | 30,12 | 1,81 |
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus | 3.3 | 130,2 | 4,52 | 4,08 | 16,27 | 4,48 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Diplom-is Salt karamellsaus | 1372 | 327,9 | 5,3 | 3,2 | 65 |
Sjokoladesaus, kjøpt | 1137 | 268 | 1,2 | 2,3 | 62 |
Vaniljekrem, Piano | 620 | 148 | 8,6 | 3 | 14,7 |
Diplom-is lys sjokoladesaus som stivner på isen | 2617 | 625,46 | 49 | 6,8 | 39 |
Vaniljesaus, av pulver | 295 | 70 | 0,7 | 3,3 | 12,5 |
Eldorado vaniljesaus uten tilsatt sukker | 1440 | 344,16 | 0,1 | 0,8 | 83,7 |
Hennig Olsen Karamellsaus 325gr | 1350 | 322,65 | 2 | 1 | 73 |
Alpro vaniljesaus 525gr | 317 | 75,76 | 1,7 | 3 | 11,3 |
Heistad Vaniljesaus | 240 | 57,36 | 1,5 | 3 | 8 |
Fruktsaus, av pulver | 237 | 56 | 0 | 0 | 13,9 |
Hennig Olsen Jordbærsaus 310gr | 1000 | 239 | 0,5 | 0,5 | 59 |
Vaniljesaus, Piano | 618 | 148 | 8,3 | 2,8 | 15,4 |
Smørkrem, med hard margarin | 2174 | 522 | 36,8 | 1,5 | 46,3 |
Melisglasur | 1454 | 342 | 0 | 0 | 85,5 |
Diplom-is sjokoladesaus | 1358 | 324,56 | 6,2 | 2,1 | 65 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.