Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 398 | kilojoule |
Kcal | 95.1 | kalorier |
Protein | 3.2 | gram |
Karbo | 6.2 | gram |
Sukker | 4.2 | gram |
Kostfiber | gram | |
Fett | 5.2 | gram |
Mettet fett | 3.4 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Skoleboller | 4.8 | 251,38 | 6,42 | 6,26 | 41,37 | 2,17 |
Kvæfjordkake | 4.8 | 275,43 | 14,05 | 5,41 | 31,37 | 3,69 |
Vaniljekake 1 | 5.3 | 271,48 | 7,92 | 4,76 | 44,74 | 1,91 |
Vaniljekake | 5.2 | 302 | 10,84 | 4,67 | 45,51 | 2,99 |
Vaniljekake 2 | 5.2 | 292,72 | 8,78 | 4,75 | 48,14 | 2,05 |
Pinnsvinkake 5 | 5.2 | 332,71 | 5,35 | 9,49 | 60,17 | 1,59 |
Glutenfrie Skoleboller | 4 | 188,54 | 6,64 | 2,52 | 29,15 | 2,85 |
Gjærkringle fra Bjørkedalen | 3.8 | 185,05 | 6,63 | 5,43 | 25,37 | 1,97 |
Budapestkaken | 4.2 | 355,37 | 23,71 | 7,26 | 26,92 | 5,79 |
Budapestkaken | 4.2 | 355,37 | 23,71 | 7,26 | 26,92 | 5,79 |
Rispudding med vanilje | 5 | 182,5 | 9,28 | 4,45 | 19,94 | 3,57 |
Svele med pudding | 4 | 99,66 | 1,88 | 4,75 | 15,76 | 1,68 |
Verdens beste rullekake | 3.7 | 190,63 | 1,19 | 3,96 | 41,02 | 3,59 |
Grove skoleboller | 3.7 | 206,71 | 6,43 | 5,89 | 30,12 | 1,81 |
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus | 3.3 | 131,72 | 4,72 | 4 | 16,27 | 4,48 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Toro glasurmiks lys sjokolade | 1526 | 364,71 | 7,6 | 4,2 | 68,5 |
Diplom-is jordbærsaus | 782 | 186,89 | 0,5 | 0,5 | 45 |
Tine Piano Kakekrem med romsmak | 630 | 150,57 | 8,9 | 2,7 | 15 |
Toro sjokoladeglasur langpanne | 1676 | 400,56 | 11 | 3,8 | 69 |
Fruktsaus, av pulver, tilberedt | 236 | 56 | 0 | 0 | 13,9 |
Tine Piano Bringebærsaus | 297 | 70,98 | 0,1 | 0,1 | 17 |
Vaniljekrem, med helmelk | 484 | 115 | 3,6 | 3 | 17,6 |
Sjokoladeglasur | 1607 | 382 | 11,8 | 2,6 | 65,2 |
Freia jordbærsaus | 1030 | 246,17 | 0,1 | 0,2 | 60 |
Tine Piano Vaniljekrem | 616 | 147,22 | 8,6 | 2,7 | 15 |
Freia vaniljekrem | 675 | 161,32 | 9,4 | 2,8 | 15,5 |
Diplom-is Salt lakrissaus | 1184 | 282,97 | 0,5 | 0,5 | 67 |
Eggekrem, vaniljekrem | 488 | 116 | 3,1 | 5,5 | 16,4 |
Tine Piano Fyldig Vaniljesaus | 575 | 137,42 | 7,8 | 2,7 | 14 |
Vaniljesaus, av pulver, tilberedt | 321 | 76 | 1,5 | 3 | 12,6 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.