Glutenfrie Skoleboller inneholder
185 Kalorier,
29 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie Skoleboller har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie Skoleboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 6 lesere
Lesere:
12352 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie Skoleboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 184.69 | 1 978.49 | 164.87 | Kcal |
Protein | 2.68 | 28.71 | 2.39 | gram |
Karbohydrat | 29.15 | 312.27 | 26.02 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 6.96 | 0.58 | gram |
Fett | 6.23 | 66.74 | 5.56 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 9.53 | 0.79 | gram |
Salt | 0.49 | 5.25 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.85 | Kr 30.53 | Kr 2.54 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 071 totalt | 1 071 pr porsj | 89 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
1. Bland alt det tørre.
2. Løs opp gjæren og fiberhusken i væsken ca. 37°C.
3. Slå i egget, og til slutt oljen. La mikseren gå i 4-5 min.
4. Settes til heving i ca. 40 min.
5. Strø litt melblanding på bordet, hell deigen over og bruk to slikkepotter til å fordele deigen i emner.
6. Trilles til boller og trykkes flate, legg på en teskje vaniljekrem og strø på kokos og perlesukker.
7. Etterheves 10-15 min. og stekes ved 250°C i 8-10 min.
Fyll:
Lag vaniljekrem av 1 pk vaniljesaus til koking.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 22315)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-22
Oppdatert dato:2006-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift