Fotograf:
Melk.no
Skoleboller glutenfrie inneholder
220 Kalorier,
45 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Skoleboller glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Soya, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skoleboller glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 19 lesere
Lesere:
20885 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Skoleboller glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 219.89 | 1 179.16 | 98.26 | Kcal |
Protein | 1.17 | 6.27 | 0.52 | gram |
Karbohydrat | 44.63 | 239.33 | 19.94 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 3.06 | 0.25 | gram |
Fett | 3.95 | 21.18 | 1.77 | gram |
Mettet fett | 0.75 | 4.02 | 0.34 | gram |
Salt | 0.76 | 4.05 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.21 | Kr 17.21 | Kr 1.43 | .- |
Hele oppskriften veier | 536 totalt | 536 pr porsj | 45 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 81,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
Løs opp gjæren i lunkent vann, tilsett margarin, sukker, mel og kardemomme og bland godt, helst i kjøkkenmaskinen. Dekk deigen til og la den forheve på et lunt sted, ca. 30 minutter. Form litt store boller og lag en fordypning i hver, hvor det legges 1 ss vaniljekrem. Etterhev i ca. 20 minutter. Stek bollene. Når de er kalde, kan de dekkes med melisglasur og strøs med kokos.
Stekes i ovnen ved 250oC i ca. 10 min.
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 948)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift