Fotograf:LUM3N
Glutenfrie kanelboller 2 inneholder 310 Kalorier, 45 g Karbo, 4 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Glutenfrie kanelboller 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smør, ha i melk og la det bli 37 grader. Rør ut gjæren. Tilsett egg, sukker og salt. Rør inn nesten all mixen. La heve i ca 30 minutter. Arbeid sammen og lag 2 deler som kjevles ut til en avlang leiv. Ha på fyllet som er blandet, og rull sammen. Skjær hver rull i 10 deler. Legges i papairformer og heves i ca 20 minutter på plate. Så pensles de med pisket egg og strøs med sukker og hakkede mandler.
Stek ved 250 grader i ca 8 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Semper
(Intern: 3636)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gjærbakst Diett/allergi:
Glutenfri Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-03-09
Oppdatert dato:2018-12-31