Fotograf:
Holmen Crisp
Disse er utrolig søte og gode. Basert på vanlig søt gjærdeig som også passer perfekte til fastelavensboller eller til vanlige boller. Oppskriften inneholder
286 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie harepusboller til Påske er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5660 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glutenfrie harepusboller til Påske!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 285.77 | 4 952.22 | Kcal |
Protein | 10.25 | 177.63 | gram |
Karbohydrat | 13.69 | 237.24 | gram |
Kostfiber | 5.23 | 90.63 | gram |
Fett | 19.95 | 345.72 | gram |
Mettet fett | 2.31 | 40.03 | gram |
Salt | 0.12 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.18 | Kr 141.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 733 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen sukker, kardemomme, tørrgjær, glutensubstitutt og Jyttemjøl Mix.
Smelt margaring, ha i melk og varm til 40 grader. Bland alle ingredienser og elt til deigen er smidig. Dekk til bollen og la digen heve til dobbelt størrelse ca. 30 minutter. Rull ut boller i passe størrelse. Lag to snitt med barberblad eller skarp saks. Lag hull til øyne med tannpirker e.l.
Pensle med egg. Steks i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter, midt i ovnen.
For høyere boller del dem i to og fyll i krem. For flekkete kaniner ha i fyll med sjokoladeknupper eller knust sjokolade f.eks. Daim.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Holmen Crisp
(Intern: 30617)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Innlagt dato:2013-11-12
Oppdatert dato:2013-11-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift