Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Glutenfri eplekake inneholder
272 Kalorier,
41 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Glutenfri eplekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfri eplekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 23 lesere
Lesere:
50628 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri eplekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 272.15 | 3 402.91 | 189.05 | Kcal |
Protein | 2.11 | 26.38 | 1.47 | gram |
Karbohydrat | 40.85 | 510.78 | 28.38 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 13.25 | 0.74 | gram |
Fett | 10.91 | 136.42 | 7.58 | gram |
Mettet fett | 6.69 | 83.65 | 4.65 | gram |
Salt | 0.53 | 6.68 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.25 | Kr 40.64 | Kr 2.26 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 250 totalt | 1 250 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 18
biter
Pisk egg og sukker luftig. Bland i mix, bakepulver, vaniljesukker, vann og det avkjølte fettet. Helles i en liten langpannemed bakepapir. Dekk med epler og strø med en blanding av kanel og sukker. Stek ved 200 grader i ca 40 minutter.
La kaken kjølne og skjær den i biter. Server med krem eller vaniljesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3652)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-05
Oppdatert dato:2013-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift