Glutenfrie eplerundstykker



Glutenfrie eplerundstykker oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.

Oppskriften inneholder 214 Kalorier, 30 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfrie eplerundstykker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2590 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4dlmelk
1pakkegjær
2ssFiberHusk
2stkegg
2dlrevet hvitost
2stkrevne epler
4dlglutenfrie havregryn
4dlglutenfri melblanding, grov
6dlglutenfri melblanding, lys
2ssjyttemel
2tsbakepulver
1tssalt
1tsmalt kardemomme (kan sløyfes)
4ssolje
glutenfrie havregryn, sesamfrø eller valmuefrø til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie eplerundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier213.633 331.30208.21Kcal
Protein5.9392.475.78gram
Karbohydrat29.96467.1929.20gram
Kostfiber3.8560.043.75gram
Fett6.93108.076.75gram
Mettet fett1.7827.761.73gram
Salt1.0916.931.06gram
Pris på oppskriftenKr 4.18Kr 65.18Kr 4.07.-
Hele oppskriften veier1 559 totalt1 559 pr porsj97 pr stk gram
Energiprosent fra karbo56,09 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 rundstykker

Varm melk til den er fingervarm, ca. 37°C og smuldre i gjæren. Rør inn Fiber Husk, egg, revet eple og ost. Tilsett havregryn, grovt og lyst glutenfritt mel, jyttemel, bakepulver, salt og kardemomme. Elt deigen godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin i ca. 5 minutter. Rør til slutt inn oljen.

Dekk bakebollen med plast eller et klede, og la heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Ha litt glutenfritt mel og havregryn på benken før deigen tas ut på bordet og elt lett sammen. Rull deigen til en tykk pølse som du deler på midten. Del deretter hver del i to, og disse delene i fire like store deler igjen, slik at du får 16 like store emner.
Trill emnene til rundstykker og legg dem på stekeplate med bakepapir. Bruk eventuelt litt olje på hendene når du triller. Dekk med plast eller et klede og la etterheve til nesten dobbel størrelse, ca. 20 minutter.

Pensle med vann og strø over havregryn eller frø. Stek rundstykkene midt i ovnen ved 225 °C i 10-12 minutter. Avkjøl på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 33767)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie skolebrød.Glutenfrie skolebrød.
Denne retten har 283,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 219,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 272,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 289,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie kanelboller 2.Glutenfrie kanelboller 2.
Denne retten har 309,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 213,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 300,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 285,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.