Abborsuppe





Abborsuppe inneholder 50 Kalorier, 3 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Abborsuppe har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Abborsuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner

Kraft:

3kgsmåabbor og beinIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4litervann
1stkløk
2stkgulrøtter
50grpersille- eller sellerirot
0,5stkpurre
2stklaurbærblad
10stkhel pepper
1sssalt
1stksitron, saften

Jevning:

120grMargarin
160grhvetemel

Garnityr:

500grrenskåret abborfilet
400grgulrøtter
400grpersille- eller sellerirot
400grpurre
3dlfløte
1dlkraft fra sylteagurk
rømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Abborsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier49.78345.22Kcal
Protein2.1014.56gram
Karbohydrat3.2422.47gram
Kostfiber0.805.55gram
Fett2.9820.67gram
Mettet fett1.369.43gram
Salt0.292.02gram
Pris på oppskriftenKr 2.66Kr 18.45Kroner
Hele oppskriften veier6 935 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask fisk og bein. Ha disse i en stor kjele og hell over kaldt vann til alt er godt dekket.

Vask og rens grønnsakene. Kutt disse i terninger på 2-3 cm.

Kok opp fisk og bein. Skum av. Tilsett grønnsaker og krydder. La alt koke forsiktig i 30 minutter. Sil av og sett kraften til side mens du forbereder resten.

Lag jevning av smør og mel. Spe med varm fiskekraft og la suppen koke i minst 15 minutter.

Kutt grønnsakene i passende terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.

Kok deretter fiskefiletene i grønnsakvannet.

Tilsett kraft fra sylteagurken til suppen samt fløte. Ha i grønnsakene og smak til med salt

Rømmen og de kokte fiskefiletene har du direkte i tallerkenen ved servering.

Om du har gressløk for hånden, så strø denne finhakket over hver tallerken til slutt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7184)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 7011 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.