Abborsuppe inneholder
48 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Abborsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Abborsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9777 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Abborsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 48.06 | 333.30 | Kcal |
Protein | 2.12 | 14.70 | gram |
Karbohydrat | 3.24 | 22.47 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 6.17 | gram |
Fett | 2.76 | 19.14 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 8.60 | gram |
Salt | 0.29 | 1.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.66 | Kr 18.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 935 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask fisk og bein. Ha disse i en stor kjele og hell over kaldt vann til alt er godt dekket.
Vask og rens grønnsakene. Kutt disse i terninger på 2-3 cm.
Kok opp fisk og bein. Skum av. Tilsett grønnsaker og krydder. La alt koke forsiktig i 30 minutter. Sil av og sett kraften til side mens du forbereder resten.
Lag jevning av smør og mel. Spe med varm fiskekraft og la suppen koke i minst 15 minutter.
Kutt grønnsakene i passende terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
Kok deretter fiskefiletene i grønnsakvannet.
Tilsett kraft fra sylteagurken til suppen samt fløte. Ha i grønnsakene og smak til med salt
Rømmen og de kokte fiskefiletene har du direkte i tallerkenen ved servering.
Om du har gressløk for hånden, så strø denne finhakket over hver tallerken til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7184)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.