| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 205.10 | 191.26 | Kcal |
| Protein | 7.64 | 7.12 | gram |
| Karbohydrat | 33.76 | 31.48 | gram |
| Kostfiber | 1.21 | 1.13 | gram |
| Fett | 4.12 | 3.84 | gram |
| Mettet fett | 1.49 | 1.39 | gram |
| Salt | 1.01 | 0.94 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.62 | Kr 2.44 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 373 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 65,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Pannekaker 2.
Koreansk pannekake, pajeon.
Lapper med blåbær og krem.
Lapper grunnoppskrift.
Urtepannekaker med røkt laks og crème fraîche.
Lapper 4.
Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og risted.
Rømmelapper.
Blinis med kaviar, rømme og rødløk.
Sveler 1.
Kanadiske blåbærpannekaker.
Appelsin-pannekaker.
Pannekakerøre.
Flamberte pannekaker (Crêpes Suzette).
Maislapper med guacamole.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.