Fotograf:
Frukt.no
En morsom liten forrett eller en fin rett til tapasbordet. Salaten kan lages av andre grønnsaker, om du ønsker det - bare prøv deg frem. Oppskriften inneholder
83 Kalorier,
9 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Agurkruller med tomat- og linsesalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Agurkruller med tomat- og linsesalat med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 83.05 | 633.42 | 79.18 | Kcal |
Protein | 3.87 | 29.52 | 3.69 | gram |
Karbohydrat | 8.87 | 67.65 | 8.46 | gram |
Kostfiber | 2.50 | 19.07 | 2.38 | gram |
Fett | 3.01 | 22.96 | 2.87 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 3.28 | 0.41 | gram |
Salt | 0.01 | 0.08 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.10 | Kr 31.27 | Kr 3.91 | .- |
Hele oppskriften veier | 763 totalt | 763 pr porsj | 95 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
ruller
Skyll agurken.
Bruk en ostehøvel til å lage lange langsgående skiver av agurken. Rull skivene til sylindere. Er skivene veldig tynne, kan du rulle 2 sammen. Fest endene med tannpirkere.
Skjær den resterende skalken av agurken og de andre grønnsakene i små terninger.
Skyll linsene og bland dem med grønnsakene.
Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik, hvitløk og kruspersille og hell over.
Ha grønnsaks- og linseblandingen over i agurksylinderene.
Server rullene med en kakespade eller legg hver agurkrull på et lite salablad på et fat. Da blir de lettere å forsyne seg.
Denne oppskriften gir ca. 8 agurkruller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 31985)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Diett/allergi:
Veganer
Innlagt dato:2015-04-10
Oppdatert dato:2015-04-10
Lesere:
1506 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift