Alt godt fra havet med chili og basilikum inneholder
85 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Alt godt fra havet med chili og basilikum har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Alt godt fra havet med chili og basilikum er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3839 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Alt godt fra havet med chili og basilikum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.63 | 163.97 | Kcal |
Protein | 13.31 | 25.79 | gram |
Karbohydrat | 2.40 | 4.65 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 0.97 | gram |
Fett | 2.31 | 4.48 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 0.70 | gram |
Salt | 1.72 | 3.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.98 | Kr 17.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 775 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens muslingene og fjern skjegg og sand. Riss blekksprutene på kryss og tvers og skjær dem i stykker á 2 x 3 cm.
Varm oljen opp i en stor gryte, tilsett hvitløk og vårløk og stek det i 1 miniutt. Tilsett de resterende ingredienser unntatt blekksprut og reker og sauter under lokk i 6 minutter. De muslinger, der ikke har åpnet seg, skal kasseres.
Bland blekksprut og reker og stek videre i 3-4 minutter, til reker og blekksprutene er ferdige. Server retten øyeblikkelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 20335)
Kategori:
Smårett
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-10-03
Oppdatert dato:2005-10-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.