Alt godt fra havet med chili og basilikum



Alt godt fra havet med chili og basilikum inneholder 85 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Alt godt fra havet med chili og basilikum har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Alt godt fra havet med chili og basilikum er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3839 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
16stkmuslinger i skall
250grblekksprut, renset
1ssvegetabilsk olje
2feddhvitløk, hakket
6stkvårløk, snittede
20blad(er)basilikum, friske
2ssfiskesaus
1sssoyasaus
1stkgrønn chili utkjernet og hakket
1ssbrunt sukker
200grkjempereker uten skall, rå




Næringsdeklarasjon for Alt godt fra havet med chili og basilikum!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.63163.97Kcal
Protein13.3125.79gram
Karbohydrat2.404.65gram
Kostfiber0.500.97gram
Fett2.314.48gram
Mettet fett0.360.70gram
Salt1.723.33gram
Pris på oppskriftenKr 8.98Kr 17.40Kroner
Hele oppskriften veier775 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo11,34 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens muslingene og fjern skjegg og sand. Riss blekksprutene på kryss og tvers og skjær dem i stykker á 2 x 3 cm.

Varm oljen opp i en stor gryte, tilsett hvitløk og vårløk og stek det i 1 miniutt. Tilsett de resterende ingredienser unntatt blekksprut og reker og sauter under lokk i 6 minutter. De muslinger, der ikke har åpnet seg, skal kasseres.

Bland blekksprut og reker og stek videre i 3-4 minutter, til reker og blekksprutene er ferdige. Server retten øyeblikkelig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 20335)
Kategori: Smårett
Land: Thailand
Innlagt dato:2005-10-03
Oppdatert dato:2005-10-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.