And med vinkål (Ente mit Weinkraut)



And med vinkål (Ente mit Weinkraut) inneholder 225 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
And med vinkål (Ente mit Weinkraut) har ingen allergener
And med vinkål (Ente mit Weinkraut) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 6530 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkand, ca 2 kg
1dashsalt
1dashpepper
litt merian
3dlkokende vann

TILBEHØR:

500grgjæret kål
2stkløk
1ssandefett
1stkeple
2stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5stkhel pepper
2stklaurbærblad
2dlhvitvin
1dlkokende vann




Næringsdeklarasjon for And med vinkål (Ente mit Weinkraut)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier225.051 891.38Kcal
Protein7.3561.77gram
Karbohydrat1.7714.88gram
Kostfiber0.584.87gram
Fett20.38171.28gram
Mettet fett5.8649.25gram
Alkohol0.57 %
Salt0.352.92gram
Pris på oppskriftenKr 9.51Kr 79.92Kroner
Hele oppskriften veier3 362 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,14 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Gjør anden gryteferdig og krydre den inn- og utvendig med salt, pepper og merian. Legg den i en ovnspanne med brystet ned. Tilsett et par kopper kokende vann og la den steke ved 160 C i 30 minutter.

Vend anden og stek den ytterligere 90 minutter. Tilsett om nødvendig litt mer vann under stekingen og øs av og til.

Løsne på et av lårene eller stikk en stekenål inn i kjøttet. Når saften som siver ut er klar, ikke rødaktig, er anden ferdigstekt.

Skrell løkene, finhakk dem og surr dem gylne og klare i andefett i en tykkbunnet gryte, som er stor nok til at det blir plass til kålen. Skrell eplet, skjær det i små terninger og bland disse i løken sammen med pepperkorn, enerbær og laurbærblad. Legg kålen oppå og tilsett 1 dl kokende vann og 2 dl hvitvin. Legg lokk på gryten og la kålen stå og putre ca 30 minutter. Ta så lokket av, skru varmen opp og kok all væske helt inn.

Del opp anden i passende store stykker og server disse på en seng av tilbehøret. Hell sjyen fra ovnspannen over til slutt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6654)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 153,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 126,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.