And med vinkål (Ente mit Weinkraut) inneholder
225 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
And med vinkål (Ente mit Weinkraut) har ingen allergener
And med vinkål (Ente mit Weinkraut) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
6530 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for And med vinkål (Ente mit Weinkraut)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 225.05 | 1 891.38 | Kcal |
Protein | 7.35 | 61.77 | gram |
Karbohydrat | 1.77 | 14.88 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 4.87 | gram |
Fett | 20.38 | 171.28 | gram |
Mettet fett | 5.86 | 49.25 | gram |
Alkohol | 0.57 % | | | |
Salt | 0.35 | 2.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.51 | Kr 79.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 362 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gjør anden gryteferdig og krydre den inn- og utvendig med salt, pepper og merian. Legg den i en ovnspanne med brystet ned. Tilsett et par kopper kokende vann og la den steke ved 160 C i 30 minutter.
Vend anden og stek den ytterligere 90 minutter. Tilsett om nødvendig litt mer vann under stekingen og øs av og til.
Løsne på et av lårene eller stikk en stekenål inn i kjøttet. Når saften som siver ut er klar, ikke rødaktig, er anden ferdigstekt.
Skrell løkene, finhakk dem og surr dem gylne og klare i andefett i en tykkbunnet gryte, som er stor nok til at det blir plass til kålen. Skrell eplet, skjær det i små terninger og bland disse i løken sammen med pepperkorn, enerbær og laurbærblad. Legg kålen oppå og tilsett 1 dl kokende vann og 2 dl hvitvin. Legg lokk på gryten og la kålen stå og putre ca 30 minutter. Ta så lokket av, skru varmen opp og kok all væske helt inn.
Del opp anden i passende store stykker og server disse på en seng av tilbehøret. Hell sjyen fra ovnspannen over til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6654)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift