Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Andestek 3 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Andestek 3



Andestek 3 inneholder 301 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Andestek 3 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andestek 3 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3,25kgand på 3-3 1/2 kg
salt og pepper
2stkeple, syrlige
Ca 15stksvisker uten sten

saus:

hals, vingespisser, kråsen og hjerte
1stk liteløk
1stk litegulrot
2tsandebuljong
0,5litervann
1sssmør
0,5sshvetemel
1dlfløte 13%




Næringsdeklarasjon for Andestek 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier301.443 330.54Kcal
Protein9.83108.61gram
Karbohydrat2.0422.54gram
Kostfiber0.353.87gram
Fett28.14310.91gram
Mettet fett8.3091.70gram
Salt0.141.58gram
Pris på oppskriftenKr 11.36Kr 125.51Kroner
Hele oppskriften veier4 420 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta innmaten ut av anden, og tørk den godt. Hugg vingespisser og hals av, og gjem dem til sausen. Gni anden inn- og utvendig med salt og litt pepper. Skjær eplene i båter, og ha dem i anden sammen med sviskene. Lukk med kjøttnål. Legg den på risten over skypannen med brystet nedad. Brun først 20 minutter ved 250C. Vend den, og demp varmen til 160C. Hell evt. fettet fra. Ha 4-5 dl vann i skypannen, og la anden steke til den er ferdig, ca. 2 timer.

Merk ved låret, om det løsner lett, og stekesaften er helt klar. La anden kjøle litt av, før den parteres. Skjær lårene fri helt om på ryggen. Del i over- og underlår. Skjær brystet fri på hver side, og del det i 3-4 stykker. Eller del anden på begge sider av rygraden, og klipp/skjær bryst og rygg ut sammen.

Saus:
Kok hals, vigespisser, kråsen og hjerte sammen med grønnsakene og evt. buljong 1 time. Sil det (det kan gjøres i god tid). Hell stekesjyen fra anden over. La det stå et øyeblikk, og skum fettet av (det leggger seg øverst). Smelt smøret, og pisk melet i. Spe med skyen, til sausen er passe. Ha fløten i, og kok sausen igjennom. Smak til med salt og pepper og evt. litt ripsgelé. Farv med litt kulør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 19236)
Kategori: Ovnsrett
Land: Danmark
Innlagt dato:2005-04-15
Oppdatert dato:2005-04-15
Lesere: 6833 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 152,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 125,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.