Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Appelsinsaus 6 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Appelsinsaus 6



Appelsinsaus 6 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Appelsinsaus er klassisk til and og gås, men den er også god til hvitt kjøtt, svinekjøtt eller røkt svinekjøtt. Prøv røkt svinekam og appelsinsaus – nydelig.

Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsinsaus 6 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
20grfrisk ingefær , skrellet
1stang(stenger)stilkselleri (stangselleri)
2sssmør
2stkappelsin
3dllys kraft eller ferdigblandet fond/buljong
2ssportvin eller annen hvetvin (kan sløyfes)
1,5ssmaisstivelse (maizena)
1dlcrème fraîche orginal, 35 %
0,5tssalt




Næringsdeklarasjon for Appelsinsaus 6!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.64186.83Kcal
Protein0.821.83gram
Karbohydrat4.079.09gram
Kostfiber0.922.06gram
Fett6.6214.79gram
Mettet fett4.109.16gram
Alkohol0.38 %
Salt0.771.72gram
Pris på oppskriftenKr 3.08Kr 6.88Kroner
Hele oppskriften veier894 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv ingefærroten med rivjern. Finhakk stangselleri. Smelt smøret i en kjele ved middels varme.
Tilsett revet skall av en appelsin, revet ingefærrot og finhakket selleri. La det hele surre på middels varme i noen minutter til sellerien mykner.
Tilsett kjøttkraft/buljong og evt hetvin og la det hele få et oppkok.
Rør ut 1½ ss maisennamel i 1 dl friskpresset appelsinsaft. Tilsett blandingen i en tynn stråle under omrøring i den kokende sausen. Tilsett crème fraîche og la sausen småkoke i et par minutter. Smak til sausen med salt før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30388)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-05
Oppdatert dato:2013-05-05
Lesere: 1912 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Appelsinsaus 1.Appelsinsaus 1.
Denne retten har 95,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsaus 6.Appelsinsaus 6.
Denne retten har 83,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet appelsinsaus.Kremet appelsinsaus.
Denne retten har 151,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsaus med krydder.Appelsinsaus med krydder.
Denne retten har 70,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.