Skjær av det ytterste gule, skallet på appelsinen og spar det.
Klem ut appelsinsaften i en kjele, tilsett kalkunkraft, fløte, chili og krydder. La det småkoke i 20 minutter.
Rør ut maisenna i litt kaldt vann. Hell væsken i en tynn stråle i sausen under omrøring til sausen er passe tykk.
Ha appelsinskallet i sausen og la det trekke i ca. 10 minutter, til du har en god sitrussmak. Ligger appelsinskallet for lenge i sausen kan smaken bli bitter.
Sil sausen og smak til med salt og pepper. Server den med noen av stjerneanisene som pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34861)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27