Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus



Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus inneholder 170 Kalorier, 22 g Karbo, 2 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner

Appelsinsjokoladekake

150grsjokolade, helst med appelsinsmak
2,5dlMelis med sjokoladesmak
150grusaltet smør
4stkegg
1ssmelis

Appelsinsorbet

1,5dlvann
75grsukker
5dlappelsinsaft (eller en jus)
1stksitron

Pasjonsfruktsaus

4stkpasjonsfrukt
100grsukker
4dlappelsinsaft

Pynt

2stkappelsiner




Næringsdeklarasjon for Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169.85516.82Kcal
Protein2.166.57gram
Karbohydrat21.9066.64gram
Kostfiber0.762.31gram
Fett8.0124.37gram
Mettet fett4.7014.30gram
Salt0.050.14gram
Pris på oppskriftenKr 3.40Kr 10.35Kroner
Hele oppskriften veier2 434 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Appelsinsjokoladekake
Sett ovnen på 170ºc.

Smelt sjokolade, melis og smør over vannbad. Tilsett eggeplommene og pisk massen til den er tykk. Ta massen av varmen og rør den kald og glatt. Pisk eggehvitene med melis til en tykk marengs og vend marengsen inn i sjokolademassen. Ha røren i en rund form (ca 23 cm) smurt med smør. Stekes ved 170 ºc i 30–40 minutter.

Appelsinsorbet
Kok opp vann med sukker. Kok opp appelsinsaften og reduser den til halvparten mens du skummer av. Bland sukkerlaken med appelsinsaften og smak til med sitronsaft. Sil laken og frys den i ismaskin eller i frysen under jevnlig omrøring.

Pasjonsfruktsaus
Kok appelsinsaft og sukker til en tyktflytende konsistens. Fjern frøene fra pasjonsfruktene og ha frukten i laken.
Avkjøl laken. Ved servering skjærer du fileter av 2 appelsiner. Filetene marineres i passjonsfruktlaken og serveres sammen med sorbeten til appelsinsjokoladekaken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 27007)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-02
Oppdatert dato:2020-06-17
Lesere: 4323 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og pasjonsfruktsaus.Appelsinsjokoladekake med appelsinsorbet og p.
Denne retten har 169,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.