Fotograf:
Matprat.no
Denne salaten er både annerledes og spennende. Den er et godt tilbehør til all grillet og stekt mat. Eksperimenter med nye smaker. Oppskriften inneholder
150 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Auberginesalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5336 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Auberginesalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.91 | 352.70 | Kcal |
Protein | 0.86 | 2.02 | gram |
Karbohydrat | 2.61 | 6.14 | gram |
Kostfiber | 3.53 | 8.31 | gram |
Fett | 14.33 | 33.71 | gram |
Mettet fett | 2.03 | 4.78 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.82 | Kr 8.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 941 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær auberginen i to på langs og strø på salt og la dette stå 5 minutter. Fuktighet og bitterstoffer trekkes ut på denne måten. Tørk vekk med papir.
2. Smør snittflaten på auberginen med litt olje og grill med snittflaten ned i 10-15 minutter. Auberginen skal bli god og myk og skikkelig svidd.
3. Finkutt tomatene og rødløken og bland dette i en bolle med persille, sitronsaft og olivenolje.
4. Skrap ut kjøttet på auberginen og finkutt dette og ha det i bollen. Bland alt og smak til med salt og pepper.
Godt tilbehør til all grillet og stekt mat
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20635)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-28
Oppdatert dato:2005-10-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift