Baguett med hamburgerrygg og brie inneholder
191 Kalorier,
21 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Baguett med hamburgerrygg og brie har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baguett med hamburgerrygg og brie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4919 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Baguett med hamburgerrygg og brie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.14 | 369.86 | Kcal |
Protein | 7.67 | 14.84 | gram |
Karbohydrat | 20.59 | 39.84 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 2.77 | gram |
Fett | 8.36 | 16.18 | gram |
Mettet fett | 3.52 | 6.81 | gram |
Salt | 0.91 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.38 | Kr 14.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 387 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del baguetten i to og del igjen på langs slik at du har fire deler. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Mos hvitløksbåten og gni det inn i de to nederste delen av baguettene. Drypp deretter noen dråper olivenolje over det hele.
3. Skjær tomaten i skiver og legg på baguettene sammen med hamburgerrygg og brie.
4. Kvern over litt pepper og legg over hele basilikumblader. så pepper over brødet og legge hele blader med basilikum over. Lukk baguettene, pakk inn i folie og la de varme seg på midterste rille i fem-seks minutter.
Er du ikke så glad i Brie kan du bruke blåmuggost, kremost eller smøreost med bacon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 17864)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-26
Oppdatert dato:2004-05-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift