Fotograf:Rosemarie Pettersen Bakt asparges er fint som tilbehør, men her har vi lagd det til ett helt måltid. Vi brukte stekt vill ørret, en hollandaise saus og selvfølgelig aspargesen.
Oppskriften inneholder 190 Kalorier, 3 g Karbo, 12 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ørretfiletene stekes i ei stekepanne med litt olje. Pent brune på begge sider. Sett til side.
Sett ovnen på 220 grader eller 200 ved varmluft.
Rens asparges og ta bort den nederste biten. Legges på bakepapir på brett. Drysses med smuler, ost og salt. Drypp over olivenolje.
La steke i ca 15 mnutter, eller sjekk når det ser sprøtt ut.
Server med ørret og ferdig hollandaisesaus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34694)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2019-07-10
Oppdatert dato:2019-07-10