Bakt horngjel med courgette inneholder
114 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Bakt horngjel med courgette har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt horngjel med courgette er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7150 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt horngjel med courgette!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.22 | 481.35 | Kcal |
Protein | 7.13 | 30.05 | gram |
Karbohydrat | 2.44 | 10.28 | gram |
Kostfiber | 2.11 | 8.89 | gram |
Fett | 7.09 | 29.88 | gram |
Mettet fett | 3.65 | 15.38 | gram |
Alkohol | 1.13 % | | | |
Salt | 0.18 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.21 | Kr 34.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 686 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smør fire forholdsvis store, ovnfaste porsjonsforme grundig. Skjær squash i små terninger og rist dem lett i olivenolje med knust hvitløk og bladene fra timiankvisten. Kjøl squashene litt av og blend med horngjel og eggeplomme. Ha massen i porsjonsformene. Ha bakepapir omkring formene, og sett dem i ovnen i vannbad i ca. 15 minutter ved 125 grader.
Skjær de istandsatte grønnsaker i mindre, tynne stykker og sautér dem lett i olivenolje. Hell hvitvinen på og kok det litt inn, imens grønnsakene blir møre. Ta dem opp og hold dem varme. Ta bakepapiren av formene og hell væsken, der har dannet seg, ned til hvitvinsskyen. Kok litt inn. Pisk det kalde smør i litt av gangen.
Hell sausen over grønnsakene og anrett horngjel ovenpå
Tips:
Sausen kan tilsettes krydderurter etter behag, feks. Kjørvel, persille eller dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22644)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-09
Oppdatert dato:2006-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.