Bakt horngjel med courgette



Bakt horngjel med courgette inneholder 114 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Bakt horngjel med courgette har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bakt horngjel med courgette er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 7150 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkeggeplommer
500grhorngjelefilet, skåret i mindre stykker
200grsquash
1kvist(er)timian
1feddhvitløk
600grblandede istandsatte grønnsaker (f.eks. løk,
purre, savoykål, skorzonerrot
100grkaldt smør
2dlhvitvin
olivenolje
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Bakt horngjel med courgette!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.22481.35Kcal
Protein7.1330.05gram
Karbohydrat2.4410.28gram
Kostfiber2.118.89gram
Fett7.0929.88gram
Mettet fett3.6515.38gram
Alkohol1.13 %
Salt0.180.76gram
Pris på oppskriftenKr 8.21Kr 34.60Kroner
Hele oppskriften veier1 686 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8,54 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smør fire forholdsvis store, ovnfaste porsjonsforme grundig. Skjær squash i små terninger og rist dem lett i olivenolje med knust hvitløk og bladene fra timiankvisten. Kjøl squashene litt av og blend med horngjel og eggeplomme. Ha massen i porsjonsformene. Ha bakepapir omkring formene, og sett dem i ovnen i vannbad i ca. 15 minutter ved 125 grader.

Skjær de istandsatte grønnsaker i mindre, tynne stykker og sautér dem lett i olivenolje. Hell hvitvinen på og kok det litt inn, imens grønnsakene blir møre. Ta dem opp og hold dem varme. Ta bakepapiren av formene og hell væsken, der har dannet seg, ned til hvitvinsskyen. Kok litt inn. Pisk det kalde smør i litt av gangen.

Hell sausen over grønnsakene og anrett horngjel ovenpå

Tips:
Sausen kan tilsettes krydderurter etter behag, feks. Kjørvel, persille eller dill.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22644)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-09
Oppdatert dato:2006-08-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.