Bakt horngjel med grov sennepskreme



Bakt horngjel med grov sennepskreme inneholder 88 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Bakt horngjel med grov sennepskreme har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bakt horngjel med grov sennepskreme er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4054 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filethorngjelfileter
1stksitron
1bunt(er)dill
1dlhvitvin
1dashsalt
1dashpepper
2dlcreme fraiche
2ssgrov sennep
0,5stksitron, saften
1bunt(er)purre
Kraften fra fisken




Næringsdeklarasjon for Bakt horngjel med grov sennepskreme!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.34454.55Kcal
Protein7.9240.75gram
Karbohydrat2.3412.04gram
Kostfiber1.437.36gram
Fett4.5823.57gram
Mettet fett2.3011.83gram
Alkohol0.46 %
Salt0.140.74gram
Pris på oppskriftenKr 9.90Kr 50.94Kroner
Hele oppskriften veier2 058 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,59 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Gå filetene etter for ben. Skjær dem igjennom én gang på langs og én gang på tvers.

Krydder skinnsiden på de 8 horngjelestykker, med hakket dill, sitronsaft- og skal. Rull filetene med skinnet innover. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader varm ovn, i et ovnfast fat med vin i bunnen, dekket med alufolie. La fisken kjøle av.

Skjær purren fint. Bland med de andre ingredienser til kremen. Smak evt. til med nedkokt sky fra dampningen. Smak til med salt og pepper og gi til de bakte horngjelfileter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22645)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-09
Oppdatert dato:2006-08-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.