Bakt horngjel med grov sennepskreme inneholder
88 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Bakt horngjel med grov sennepskreme har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt horngjel med grov sennepskreme er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4054 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt horngjel med grov sennepskreme!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.34 | 454.55 | Kcal |
Protein | 7.92 | 40.75 | gram |
Karbohydrat | 2.34 | 12.04 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 7.36 | gram |
Fett | 4.58 | 23.57 | gram |
Mettet fett | 2.30 | 11.83 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.90 | Kr 50.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 058 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gå filetene etter for ben. Skjær dem igjennom én gang på langs og én gang på tvers.
Krydder skinnsiden på de 8 horngjelestykker, med hakket dill, sitronsaft- og skal. Rull filetene med skinnet innover. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader varm ovn, i et ovnfast fat med vin i bunnen, dekket med alufolie. La fisken kjøle av.
Skjær purren fint. Bland med de andre ingredienser til kremen. Smak evt. til med nedkokt sky fra dampningen. Smak til med salt og pepper og gi til de bakte horngjelfileter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22645)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-09
Oppdatert dato:2006-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.