Bakt paprika fylt med kinakål og oliven inneholder
31 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Bakt paprika fylt med kinakål og oliven har ingen allergener
Bakt paprika fylt med kinakål og oliven er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt paprika fylt med kinakål og oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 31.35 | 84.00 | Kcal |
Protein | 0.94 | 2.52 | gram |
Karbohydrat | 3.04 | 8.15 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 5.12 | gram |
Fett | 1.29 | 3.46 | gram |
Mettet fett | 0.20 | 0.54 | gram |
Salt | 0.67 | 1.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.30 | Kr 8.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 268 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Bak paprikaen hel i ovnen på 200 til den blir sort på skallet. Ha den i en pose og knyt igjen. Legg paprikaen i kjøleskapet slik at den blir kald. Finhakk kinakål, chili og oliven og bland dette godt. Ta paprikaen ut fra kjøleskapet når den er kald og skrell den. Skjær tuppen av paprikaen og rens den forsiktig innvendig, slik at alle steinene blir tatt ut. Fyll paprikaen med kålblandingen og stek det hele i ovnen i 5 minutter på 180 grader . Godt tilbehør til all grillmat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 462)
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Lesere:
2504 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift